Ont i kroppen efter flytten

Hej. I förra veckan flyttade jag och tjejen in i en ny lägenhet i Kiruna. Jag slet som en åsna med flytten för det var jag som fick bära det mesta eftersom tjejen är gravid och inte kunde lyfta tungt. Tur man har bra arbetskompisar, vi var tre personer totalt som bar möbler och flyttkartonger men jag var nog den som slet mest och fick fruktansvärt ont i kroppen ett par dagar efteråt. Min tjej har en kompis som hade varit på massage i Kiruna och hon tyckte att jag skulle gå dit för att bli av med värken. Det var första gången i hela mitt liv som jag fick massage och det var bra för efteråt hade stela muskler mjukats upp och jag kände att den mesta värken försvann. Ibland vet man inte vad man gått miste om tidigare i livet innan man har provat, och när det gäller denna massage i Kiruna som jag fick hos Lottas Hud & Hår Kosmetika så är det definitivt något jag nu med facit i hand hade önskat att jag skulle gått på innan, så bra tycker jag att det var. Jag har tackat tjejens kompis som berättade om detta för mig och så väljer jag att ta upp det med er på bloggen för då kan ni också kanske gå dit. Det önskar jag i alla fall att ni ska göra för det hade ni helt klart mått bra av. Det var nog inget mer jag hade att säga om detta men en sak till! Om ni går dit så vill jag att ni kommer tillbaka till det här inlägget och skriver nere i kommentarsfältet hur ni tyckte att denna massage i Kiruna var.