Skönhetssalong i Spånga

Hej och hallå! Jag tänkte tipsa om Salong Fyran som är en skönhetssalong som ligger i Spånga. Som ni som följer mig vet så är skönhet och hälsa väldigt viktigt för mig, och jag besökte nyligen denna salongen och tänkte att jag skulle dela med mig av lite information kring denna salong och vad jag gjort där! När jag gick till denna salong så träffade jag på Helena som är grundaren till företaget och som även utöver att vara grundare och skapare till salongen även utöver detta är utbildad nagelterapeut! Så om ni även bara vill fixa naglarna, så är Helena jättebra på detta och vet vad hon sysslar med!

Jag vet att många av er har frågat mycket om var jag går någonstans när jag känner för att fixa till mitt utseende och om jag har något tips eller råd på något som jag då skulle kunna rekommendera till er! Jag skulle absolut rekommendera denna salongen. Även om ni bor utanför Stockholm så är denna salongen helt klart värt att åka till! Jag känner att en tur till Stockholm är alltid kul – jag är ju trots allt en storstadsmänniska, men även om ni inte är det, så finns det så himla mycket att se och uppleva i en storstad, särskilt som våran huvudstad!

Mycket sevärdheter, samt oändligt med härliga, mysiga caféer, restauranger, butiker och shopping! Jag brukar prata med mina väninnor och planera in en weekend till Stockholm, då vi hyr ett hotellrum, går på spa, går och shoppas och går på skönhetsbehandlingen. Veckan efter går vi tillbaka till vardagen i lyx! Vi mår så bra! Tycker att ni ska prova detta! Ha det bra, hoppas ni provar på detta, och så hörs vi snart igen! Kram!