Ska jag gör fransförlängning eller inte?

Är väldigt sugen på att göra en fransförlängning. Det är så snyggt med långa ögonfransar. Visst går det att uppnå viss effekt, dock inte alls så bra som det blir av att göra förlängningar med singel eller volymfransar. Det blir verkligen så mycket bättre, men sen kostar det lite att göra också. Framförallt så känner jag mig osäker på att göra det för att jag tänker att det kan gå fel och att mina egna ögonfransar kan brytas och så har jag sen inga ögonfransar alls. Och då känns det mindre riskfyllt att bara ha kvar det som jag har nu.

Har dock hört att de på Skrädderi.1s salong ska vara väldigt bra. Har sett många bilder på deras arbeten också och det är väldigt snyggt. Främst på singelfransar och det är det jag tänker att jag ska göra i så fall för de ser mer naturliga ut också. Så känner mig inte alls vidare sugen på att gå och göra en fransförlängning om det inte ska synas att jag har gjort det men inte heller om det blir alldeles för långa fransar heller som inte alls ser naturliga ut.

Tänker att jag kanske ska börja med att gå och prata med de på Skrädderi.1. Se om det ens går att göra en fransförlängning på mina korta ögonfransar så att det ser bra ut eller om det bara blir löjligt. Tror de har sådan där rådgivning på Skrädderi.1 faktiskt och jag menar varför betala för en behandling om det inte ens kommer att ge någon effekt.